XM recension

xm recension

XM, grundat 2009, är ett globalt företag som tillhandahåller finansiella tjänster. Det erbjuder forexhandel på nätet och CFD (råvaror, ädelmetaller, aktieindex, energimarknader) till kunder från över 196 länder. Företaget, vars företagsnamnär en del av Trading Point Holdings Ltd (reg.nr. HE 322690),är licensierat av FCA (Storbritannien), CySEC (Cypern) och ASIC (Australien).

 
Rating
Hävstångseffekt up till 1:500
Språk
Min.Deposition5 USD
Spread EUR/USD
0,4 Pip
Spread EUR/SEK
Spread USD/SEK
MetaTraderJa... Metatrader 4
Min.LotMicroLot 1000 Unit
Reglering- Finansinspeksionen (Sweden)
- Financial Conduct Authority (London, U.K.)
Öppna Gratis handelskonto

Företaget har vunnit ett enastående rykte hos nätinvesterare för sin strikta policy om inga requotes och inga avvisningar av ordrar, liksom för sin hängivna kundsupport på över 20 olika språk. Huvudanledningarna till varför kunder väljer att handla med XM är dess solida rättsliga bakgrund, säkerheten för kundens fonder, det breda utbudet av handelsinstrument, de flexibla handelsvillkoren, liksom en mängd olika gratis utbildningsverktyg på 20 olika språk.

>>Börja med  €25 Gratis – öppna ett Konto !! <<

Kunderna kan välja mellan flera olika kontotyper för handel såsom gratis obegränsat demokonto, vilket är optimalt för nybörjare, samt Mikro-, Standard- och Zero-konto för mer erfarna investerare. Kontofinansieringen startar med en lägsta insättning på endast 5 $ och beroende på vilket handelskonto man väljer, erbjuder XM spreadsså låga som 0 Pip, med en flexibel hävstång på upp till 888:1 och med möjlighet att handla på 8 stycken MT4-baserade handelsplattformar med heltäckande teknik och tillgängliga för Windows, Mac, iPhone, iPad och Android.

Förutom XM:s policy om inga requotes och inga avvisningar av ordrar, är det marknadsutförandet i realtid som utmärket företaget. Kunderna kan välja mellan över 100 handelsinstrument och även utnyttja företagets VPS-tjänst (virtuell server) för att utföra sina handelstransaktioner sömlöst. Fondinsättningar sker automatiskt och utförs därmed omedelbart och fonduttag kan göras genom mer än 26 tillförlitliga betalningsmetoder och på över 10 olika överföringsvalutor. En stor fördel med XM är att det inte utgår några avgifter för varken insättningar eller uttag. Vidare, kan kunderna använda de förbetalda XM-korten (USD MasterCard och  EUR MasterCard) vid fonduttag.

Företaget erbjuder också obegränsade bonuskampanjer, inklusive välkomstbonusar utan krav på insättning för nya kunder som öppnar sina första handelskonton på XM samt insättningsbonusar för befintliga kunder. Vidare, erbjuds alla kunder möjligheten till obegränsade lojalitetsbonusar genom XM:s lojalitetsprogram, inom vilket de kan tjäna XM-poäng för sin kundlojalitet som kan lösas in mot kontanter eller kreditbonusar.

För att kunderna ska följa med i det senaste på den globala marknaden, erbjuderXM:s centrum för forskning och utbildningflera effektiva verktyg, såsom gratis handelssignaler på över 20 språk, dagliga tekniska analyser och marknadsrapporter, gratis professionell handledning för MT4, samt veckovisa direktsända webbseminarier på över 13 språk med gratis registrering.öppna ett XM Konto nu!


XM Recension  -> Hur man öppnar ett Handelskonto

XM recension
4 (80%) 4 Röster