Etoro recension 2020 – vårat test och vår upplevelse

Kort sagt så är den sociala handelsplattformen eToro utmärkt för personer som dig och mig som vill kunna bygga relationer med andra handlare och investerare från hela globen.

Läs vår eToro recension och upptäck hur det funkar i praktiken!

Vad gör eToro unikt jämfört med andra handelsplattformar?

 • du kan kommunicera med toppinvesterare / se deras affärer / lära dig deras handelsstrategier
 • du får möjligheten att söka efter lönsamma investerare från hela världen
 • det finns personer som pysslar med valutahandel, internationella aktier, bitcoin, indicier, guld och silver
 • du kan låta plattformen att automatiskt kopiera deras framtida affärer

Det här är min privata lista över de bästa investerarna som jag kopierar just nu!

 • jaynemesis +184 % Vinst (1 år)
 • Wesl3y +62,54 % Vinst (1 år)
 • JeppeKirkBonde +115.57 % Vinst (1 år)
 • goodgoing +35.75 % Vinst (1 år)
 • MrThor7734 +127.96 % Vinst (1 år)
 • AlexPlesk +63,42 % Vinst (1 år)
 • Tidigare resultat är inte en indikator på framtida vinster!

etoro recension

 

Öppna gratis konto

75% av CFD retail – investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med den här leverantören. Du bör överväga om du har råd att ta hög risk att förlora dina pengar.

Kopiera de bästa investerarnas framtida handel

 1. Registrera ditt eget konto helt gratis
 2. Välj vilken investerare du vill kopiera (i detta exempel har jag valt den italienske handlaren Jarodd76)
 3. Klicka på knappen COPY till höger
 4. Bestäm vilken summa du vill avsätta för den specifika investeraren (jag rekommenderar $100 eller mer för varje investerare)
 5. Avgör när systemet automatiskt ska sluta kopiera. Detta kan vara när förlusterna uppgår till en viss summa i USD, eller en viss procentansats (jag använder personligen 90 %).
 6. Avgör om du även vill kopiera pågående handel (jag rekommenderar att du lämnar detta fält blankt och INTE kopierar faktiskt pågående handel)
 7. Klicka på COPY

Insättning av pengar

 1. Du kan sätta in pengar (minimisumma för insättning är $200), eller prova med vår virtuella valuta på ett övningskonto.
 2. Välj betalningsmetod (jag rekommenderar kreditkort eller PayPal, så får du in pengarna på din handelsplattform på bara några minuter)
 3. Klicka på OK, så är pengarna tillgängliga på bara några minuter. Nu kan du börja investera!

Hur kopierar man lönsamma handlares affärer?

Upptäck själv hur eToro funkar, registrera ditt eget konto helt gratis. Efter du har registrerat ditt fria konto så rekommenderar vi dig att logga in och klicka på “People”-fliken högst upp på vänstra sidan. Där kan du leta efter investerare som sysslar med valutahandel, guld, olja, silver, bitcoin, indicier eller aktier. Handeln på Etoro kan vara mycket lönsam, men det är viktigt att förstå att du kan förlora pengar också eftersom du har med de finansiella marknaderna att göra.

Vi rekommenderar att du klickar på “Discover >> Copy People“. Då kan du genomföra din egen sökning genom att klicka på “SEARCH” och välja dina egna kriterier eller välja bland förinställda kritier “Most Copied >> View All ” vilket vi rekommenderar dig starkt att göra. Välj detta förinställda sökkriterium: “Consistent investors with a low weekly drawdown and high weekly profit ratio”. På så sätt kan du hitta investerare som redan har fått konsekvent framgång och få motgångar i deras affärer. Vi fokuserar personligen på investerare i denna grupp och undersöker vad de gör för att bli så framgångsrika och så kopierar vi dem om de är tillräckligt duktiga.

“Alla handlare du hittar på eToro har information om varifrån han kommer ifrån, en kort beskrivning om sitt handelssystem och hur många risker han vågar ta. Detta tillåter dig att kunna sortera ut personer som handlar för aggressivt eller fegt. Det beror helt på dina egna preferenser.

Det finns också ett grafiskt diagram som visar dig ökning i % för dessa personers affärer i olika tidsfönster, fr.o.m. de 3, 6 eller 12 senaste månaderna.”

Du kommer att upptäcka att det finns många investerare med 100% eller t.o.m. 200% ökning de senaste 12 månaderna. När du har hittat en handlare du vill kopiera så väljer du honom och mängden pengar du är villig att investera. Sedan sköter systemet resten åt dig helt automatiskt. När din valda handlare kommer att öppna och stänga en affär så kommer systemet att göra samma sak för dig automatiskt. Det finns också en valmöjlighet att bara följa handlaren vilket vi anser är det bästa du kan göra i början när du håller på att lära dig från dem bästa!

 

 

Grundläggande fakta om eToro-plattformen:

 • Handelsplattform som låter dig att kopiera framgångsrika handlares affärer
 • Inbyggd live-chatt med andra handlare + omfattande mängd av gratisträningsmaterial inom handel samt ekonominyheter
 • Teknisk support via e-post och live-chatt dygnet runt, 5 dagar i veckan
 • Minsta insättning ligger på $200
 • Gratis demokonto under en begränsad tid
 • Sprid ut EUR/USD valutahandeln på endast 3 punkter
 • Maxlönsamhet upp till 1:30
 • Minsta delstorleken: 10 000
 • Fullt reglerad och licensierad mäkalre från EU

Efter vårat omfattande test så kan vi säga att eToro fungerar väldigt bra för både Forex- och aktiehandelsinvesterare tack vare dess vänliga användargränssnitt och enorma databas av investerare. Å andra sidan kan erfarna handlare tjäna andra inkomsten direkt från eToro genom att bli “populär investerare“. Vi har också hittat flera framgångsrika populär investerare från Sverige vars affärer kopieras automatiskt av många andra handlare runtom i världen! En möjlig nackdel med plattformen är att om du är en handelsveteran så kanske du saknar MetaTrader 4 som inte finns hos eToro. Plattformen finns på engelska och 10 andra världsspråk, dock finns ingen svensk version. Du kan leka runt och lära dig systemet genom det fria demokontot som finns tillgängligt under en obegränsad tid. Med denna plattform kan du handla med världens huvudsakliga valutor såsom USD, EUR, JPY, AUD, CAD, CHF men inte svenska kronor. Om du vill handla med svenska kronor rekommenderar vi att du läser vår jämförelser av valutamäklare.

Testa eToro gratis nu!

75% av CFD retail – investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med den här leverantören. Du bör överväga om du har råd att ta hög risk att förlora dina pengar.

 

Du kan fylla på ditt konto med kreditkort, PayPal eller vanlig elektronisk banköverföring. Vi har också testat detta med från och till svenska banker så uttagning av pengar från eToro-plattformen till ditt bankkonto tar endast upp till 4 arbetsdagar. Om du väljer att använda kreditkort eller PayPal så får du pengar direkt tillgängliga att handla med på bara några minuter.

 

RiskVarning:
eToro är en plattform för flera tillgångar som erbjuder både investeringar i aktier och krypteringsassistenter, samt handel med CFD-tillgångar.Observera att CFD är komplexa instrument och har stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 75% av retail-investerarkonton förlorar pengar när de handlar CFD med den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFDs fungerar, och om du har råd att ta hög risk att förlora dina pengar.

Crypto-valutor är volatila instrument som kan fluktuera allmänt inom en mycket kort tidsram och är därför inte lämpliga för alla investerare. Andra än CFD: er är crypto valutor för handel oreglerade och övervakas därför inte av något EU-regelverk.Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.