72% procent av privatinvesterare förlorar pengar vid CFD-handel med denna leverantör.

Pepperstone Recension och Omdöme

Detta är en oberoende recension av Pepperstone.

Pepperstone Limited är en av de få äkta ECN-mäklare som finns att tillgå globalt. Pepperstone är en pålitlig australisk ECN valutamäklare med huvudkontoret förlagt i Melbourne som varit med i branschen sedan 2002.

För samtliga sina tre konton erbjuder Pepperstone:

 • En av de lägsta kostnaderna för forextrading (spread) du överhuvudtaget kan hitta!
 • Möjlighet att pröva på trading på ett demokonto
 • Brett utbud av valutapar
 • Skydd mot negativt saldo

 

Besök Pepperstone 

72% av CFD retail – investerarkonton förlorar pengar.

Pepperstone Tradingkonton

Tradingplattformen Pepperstone erbjuder 3 olika sorters konton:

 • RAZOR-KONTO
 • STANDARDKONTO
 • SWAP-FRITT Islamiskt konto.

1. Razor-konto

Pepperstones handelskonto Razor har en toppmodern uppbyggnad som gör att valutahandlare kan utnyttja flexibla hävstångar och att handla med så lite som 0,01 Lots.

Tack vare Pepperstones åtkomst till transaktionspriser mellan banker börjar spreaden på 0,0 pips. Det kostar tradern 3,50 dollar att handla med 1 Lot (100 000 valutaenheter).

2. Standardkonto

Med Standardkontot får du spreads som börjar på 1 pips, och du betalar ingen avgift för att genomföra handeln. Du kan välja en av de tre plattformarna MetaTrader 4, MetaTrader 5 och cTrader för ditt konto.

3. Islamiskt SWAP-fritt konto

Det islamiska swap-fria handelskontot (utan swap-avgifter) är till för handlare som inte kan ta emot eller betala swap-avgifter. Spreads börjar på 1 pip.

Tradingkontot är räntefritt, samtidigt som handlare kan utnyttja Pepperstones toppmoderna handelsteknik och stora likviditet.

Pepperstone Handelsplattformar

1. Webbtrader handelsplattform

Med Pepperstones webbtrader kan du direkt komma åt ditt handelskonto från vilken dator som helst med internetanslutning. Den internetbaserade handelsplattformen fungerar fullt ut med mycket enkla och intuitiva koncept.

Till och med de som är nybörjare på valutahandel klarar den här handelsplattformen utan några större svårigheter.

Vi upplevde inga fördröjningar med våra ordrar under vårt test. Vi tyckte om de många olika diagrammen med teknisk analys och ett flertal indikatorer.

Vi genomförde vår granskning av Pepperstone med Pepperstone webbtrader.

Vi upptäckte att Pepperstones webbtrader är ganska enkel till och med för nybörjare. Det är inte svårt att lära sig, som till exempel för Metatrader 4. Pepperstone webbtrader är användarvänlig, och varje sak finns på sin rätta plats. Som ny användare kanske du behöver en liten stund för att lära dig hur allt fungerar. Vår granskning visar att man ganska lätt kan lära sig det man behöver för att kunna komma igång.

Pepperstone webtrader

2. Mobila handelsappar

Som handlare har man möjlighet använda sig av mobila tradingappar. Vi testade dessa på vår Androidmobil Samsung A50 Galaxy. Under vår granskning upplevde vi appen som välfungerande och smidig.

Fördelar med mobila handelsappar:

 • du kan öppna en position med bara ett par klick
 • det finns olika diagram att tillgå
 • snabbare än konkurrensernas och den hänger sig inte

3. Metatrader 4 (MT4) handelsplattform

Pepperstone erbjuder världens mest populära handelsplattform MT4 för valutahandel. Inte minste de professionella handlarna uppskattar de många inställningsmöjligheterna i The MetaTrader 4. Tack vare expertrådgivare (EA) kan man enkelt skapa automatiserade handelsstrategier.

MT4 Metatrader

4. cTrader

Du kan handla med cTrader som enligt vår åsikt inte bara är mer modern utan även mer användarvänlig än den gammaldags MT4.

Minsta insättning

Pepperstones tradingplattform har satt den minsta insättningen på samtliga tre handelskonton till 200 dollar.

Finansiella instrument

På tradingplattformen Pepperstone kan du handla med finansiella instrument via CFD-kontrakt.

Du kan handla med följande finansiella instrument hos Pepperstone:

 • Valuta– Här kan du handla med över 70 valutapar, bland annat de populära EUR/USD, GBP/USD och GBP/JPY.
 • Råvaror – Du kan handla CFD-kontrakt för guld, olja, silver, kaffe och socker. Totalt sett kan du handla med 11 olika råvaror.
 • Index – Utöka din investeringsportfölj med S&P 500 aktieindex eller tyska indexet DAX. Allt som allt kan du välja mellan 15 olika aktieindex.
 • Kryptovaluta – håller sakta men säkert på att bli ett självklart inslag på många tradingplattformar. På Pepperstone kan du handla CFD:er med
  • Bitcoinspreads i genomsnitt 10 Pip
  • Bitcoin Cash – spreads i genomsnitt 4 Pip
  • Ethereum – spreads i genomsnitt 2 Pip
  • Litecoin – spreads i genomsnitt 3 Pip
  • Dash – spreads i genomsnitt1 Pip

Pepperstone recension – Vårt utlåtande

Pepperstone Group Limited är en tillförlitlig och reglerad australisk ECN valutamäklare.

Vi måste ge beröm när det är berättigat, och under den här granskningen upptäckte vi att Pepperstone verkligen levererar i enlighet med sin marknadsföring.

Pepperstone Limited framställer sig som ett välansett varumärke och en professionell lösning för de som vill handla med utländsk valuta snabbt och till lägre kostnad. Tack vare deras moderna mobila trading-app kan du handla var du än befinner dig och med gratisanvändningen av demokontot kan alla riskfritt prova på att handla utan att förlora ett enda öre.

Vi rekommenderar Pepperstone till handlare som uppskattar hög säkerhet, professionalitet och stabilitet.