Plus500 Recension ++ Upplevelse. Är det bluff eller inte?

plus500 logo

För att vara ärlig var Plus500s CFD plattform väldigt väldigt enkel att testa. Skälet är att plattformen är oerhört enkel att jobba med och goda nyheter för alla svenska handlare är att plattformen Plus500 finns tillgänglig på svenska. För att öppna ditt konto med riktiga pengar behövs en minsta insättning på bara 100 EURO. Mäklaren ger dig automatiskt leverage på 1:300 (vilket betyder att med 100 euro kan du handla som om du hade 30,000 Euro). Vi tycker att nivån på leverage är tillräcklig för alla nybörjare inom handel.  Plus500 är en CFD plattform, och valutahandel och CFDs är riskabla, var därför försiktig med ditt kapital.

Plus500 Världens Handelsapplikation
Rating7 / 10
Hävstångseffekt 300:1
Språk
Min.Deposition1000 kronor
Spread EUR/SEK
Spread USD/SEK
MetaTrader-
Min.Lot1000 Unit
RegleringJa!
Plus500 CY LTD reglering: Cyprus Securities and Exchange Commission (License No. 250/14)
Öppna Gratis handelskonto
**Ditt kapital är i riskzonen

Hur vi utförde testet och kom fram till våra resultat:

 1. Tid det tog för att öppna handelsplattformen och börja handla – Det tog oss ungefär 20 minuter mellan att registrera ett konto och handel. Vi har deponerat 1500 svenska kronor genom PAYPAL (du kan däremot även använda VISA/MASTERCARD eller SKRILL om du vill). Allt gick väldigt snabbt och enkelt. Du behöver inte ladda ner någonting till din dator om du inte vill. Du kan använda dig av WEBTRADER PLUS500 och handla genom din webbläsare.
 2. Vi testade även deras mobilapp på vår iPhone 5 och det fungerade perfekt!
 3. Vi testade deras responstid på deras kundservice genom att ställa en fråga och fick svar inom 24 timmar (MYCKET BRA RESULTAT!)
 4. Att valutahandla gick bra och plattformen var stabil. Vi testade under en stressig tid på eftermiddagen på en måndag som oftast är den mest hektiska dagen på grund av att London och New York båda är aktiva under just den tiden (14.00)!
 5. Vi testade även att göra ett uttag på vårt insättningskrav på 100 EURO till PAYPAL och vi fick våra pengar tillbaka inom 24 timmar utan några problem.

 


**Ditt kapital är i riskzonenObjektivt omdöme – vår upplevelse & recension av Plus500

Plus500 klarade vårt avancerade test! Plus500 är definitivt INTE bluff. Under 2013 gick denna mäklare Plus500 Ltd. med London Stock Exchange AIM Section.  Detta är ett gott tecken på tillit och visar att Plus500 är en seriös handelspartner att göra affärer med. Mäklare Plus500CY LTD är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmindighet) (Lisens nr. 250/14), som försäkrar att om du stöter på några oväntade problem så har du dem på din sida som en stark oberoende parter.

Fördelar:

 • garanterat “stop-loss”
 • negative balance protection
 • Enkel att arbeta med och väldigt intuitivt
 • Plattformen är tillgänglig på svenska
 • Minsta insättningen är så låg som 1000 kr
 • Möjlighet att handla valutapar /forex/ + CFDs på aktier, olja, guld och silver

Nackdelar:

 • Metatrader 4 saknas

Testa Plus500 gratis nu!

**Försök med denna mäklare nu, och få de bästa villkoren

 

Vad är din erfarenhet av CFD handelsplattform Plus500? Lämna gärna en kommentar nedan här videon !

 

Plus500 Recension ++ Upplevelse. Är det bluff eller inte?
3.5 (70.45%) 44 Röster